kinderzwembad

Kinderzwembaden voor urenlang spetterpret!!

Kinderen zijn gek op water! Ontdek hier alle kinderzwembaden

Voor je kinderen wil je alleen maar het beste. Ook tijdens de zomermaanden als het warm is, wil je dat ze lekker kunnen genieten en spelen met water. Er wordt dan ook vaak gekozen voor een kinderzwembad. Welk opblaasbare kinderzwembad je het beste kunt kiezen is voornamelijk afhankelijk van de leeftijd van het kind. De kinderzwembaden in ons assortiment zijn altijd veilig en hebben vrolijke kleuren, sommige met en andere zonder vrolijke speelelementen. Het kinderzwembad is binnen 10 minuten opgezet en weer opgeruimd.

Een kinderzwembad voor de allerkleinsten

Kinderen willen niets liever dan met water spelen en de verkoeling opzoeken tijdens de warme dagen in een opblaasbare kinderzwembad. Bij opblaasbare zwembad vindt u de leukste kinderzwembaden, peuterzwembaden en de grotere kinderzwembaden van bekende merken zoals Intex, Bestway en onze eigen huismerk kinderzwembaden. Wil je even heerlijk rust? Laat je kinderen heerlijk vertoeven in het water, een kinderzwembad is binnen een mum van tijd opgezet. Het assortiment van Opblaasbare Zwembad biedt een zeer ruim aanbod kinderzwembaden voor de leeftijd van 1-6 jaar.

Opblaasbare zwembaden

Intex frame zwembaden

Bestway zwembaden

Hardlopers vandaag 

  • Interline Shock 55 Granulaat 5kg

    0 out of 5

    Dit Shock 55 Granulaat van Interline is een desinfectiepoeder dat snel oplost in zacht en hard water. U gebruikt het als eerste dosering bij een nieuw zwembad, als shockbehandeling…

    73.95

Kassakoopjes

Opblaasbaar kinderzwembad

Een opblaasbaar kinderzwembad is het meest voorkomend in de tuin. Voor de allerkleinsten zijn er de kleine opblaasbare zwembadjes. Hierin kunnen ze net zitten en wat met het water spelen. Peuters en kleuters willen soms al kopje onder kunnen gaan en lekker languit in het zwembad kunnen liggen. Daar zijn dan ook de grote opblaasbare modellen voor. Voor kids die al kunnen zwemmen, kun je een extra grote variant opblaasbare zwembad kopen. Hierin kunnen ze heerlijk zwemmen en spelen. Deze uitvoeringen zijn vaak ook geschikt voor volwassenen en zo kun je samen lekker van het water genieten.

Veiligheid en toezicht

Zorg altijd voor toezicht wanneer kinderen in een zwembad zitten of spelen, want binnen enkele seconden kan er al iets gebeurd zijn. Zelfs het kleinste laagje water kan gevaarlijk zijn.

Opzetbaar kinderzwembad

Naast de opblaasbare kinderbadjes heb je ook opzet zwembaden. Deze vergen qua plaatsing iets meer tijd en zijn duurder dan de opblaasbare badjes. Je moet eerst een frame neerzetten, dan de folie erin hangen en daarna kan het gevuld worden. Ook deze baden zijn in verschillende afmetingen en vormen te krijgen.

Zwembad tijdens de vakantie. 

Als je thuis geen zwembad hebt of op vakantie bent, dan kun je gebruik maken van de aanwezige zwembaden in recreatieparken. Iedereen kan er gaan zwemmen, maar ze zijn meestal vooral op kinderen van alle leeftijden ingesteld. Zo is er voor de allerkleinsten vaak een speciaal zwembad aanwezig waar ze in kunnen spelen. Meestal staat er een kleine glijbaan of een waterfontein in. Ook de oudere kids kunnen hier veel plezier beleven. Voor hen is er meestal wel een grote waterglijbaan of duikplank aanwezig. Voor de hele familie is het dus een lekker dagje uit.