opblaasbaar zwembad

Opblaasbare zwembaden

Lekker relaxen aan het water in je eigen opblaasbaar zwembad

Heb je maar een klein budget en wil je in de zomermaanden toch genieten van een zwembad of wil je dat je kinderen zich er lekker in kunnen vermaken, dan kun je kiezen voor een zwembad dat opblaasbaar is. Nu kan het spetteren echt beginnen. Heb je eventueel nog een voorkeur voor een bepaald zwembad zoals een Intex opblaasbaar zwembad of Bestway opblaasbaar zwembad? Wij hebben honderden opblaasbare zwembaden van de beste merken.

Kiezen voor een opblaasbaar zwembad

Een zwembad dat opblaasbaar is, is het voordeligste soort dat er is. Toch zijn deze in verschillende uitvoeringen en maten te krijgen en heb je de keuze uit bijvoorbeeld het kinderbad en het familiebad.

Intex frame zwembaden

Bestway zwembaden

Hardlopers vandaag 

Kassakoopjes

Opblaasbaar zwembad

Het bekendste zwembad dat opblaasbaar is, is het kinderbad. Een opblaasbare zwembad zijn te verkrijgen in alle kleuren en worden vaak versierd met leuke figuren zoals Mickey Mouse, Sponge Bob en Bob de Bouwer. Je neemt het opblaasbaar zwembad mee naar huis, blaast het op het doet er wat water in en de kinderen kunnen lekker van het water genieten. Deze opblaasbare zwembaden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zo is het aan te raden om voor de allerkleinsten ook maar een klein opblaasbaar zwembad te kopen. Let er wel op dat als de kinderen in het zwembadje zitten, hoe groot of klein het zwembadje ook is, dat er altijd toezicht moet zijn en ze niet alleen in het bad gelaten moeten worden.

Opblaasbaar familie zwembad

Een model dat de afgelopen jaren enorm in populariteit is gestegen, is het opblaasbaar familie zwembad. Dit is een stuk groter dan de bekende kinderbaden die je op kunt blazen. Deze hebben de grootte zodat zelfs volwassenen erin kunnen. Veel volwassenen zullen in deze zwembaden echter vooral met de kinderen wat spelen of zittend afkoelen. Dit zijn dus geen zwembaden voor volwassenen waar ze ook daadwerkelijk echt in kunnen zwemmen, maar kinderen kunnen hier wel in zwemmen. Deze opblaas zwembaden zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen en de grotere kan men zelfs aanschaffen met een compleet filtersysteem. Ze zijn in alle vormen te krijgen zoals rond, vierkantig of rechthoekig. Deze zwembaden zijn moeilijker op te blazen dan de kinderbaden en dienen dan ook met een pomp te worden opgeblazen. Deze pomp is vaak inbegrepen of kan apart worden aangeschaft. Ook bestaan er baden die zichzelf opblazen, maar deze zijn weer wat duurder. Je vouwt ze uit en drukt op een knopje waardoor de pomp het opblaaswerk zelf doet.