Zwembaden

Zwembad in de tuin

Heerlijk ontspannen met een zwembad in uw eigen tuin

Wil jij een buitenzwembad in je tuin om extra te genieten van de zomerse dagen? Ben je op zoek naar een goedkope zwembad, kijk dan bij de zwembad aanbiedingen. Buitenzwembaden voor de laagste prijs! Ook vind je een ruim assortiment opbouw zwembaden en inbouw zwembaden waar je heel lang plezier aan beleeft.

Zwembad onderhoud & installatie

Het is ook mogelijk om de installatie van uw zwembad te laten uitvoeren door ons eigen team. Hiervoor heeft Opblaasbare Zwembad een eigen installatie- en montageteam.

Opblaasbare zwembaden

Intex frame zwembaden

Bestway zwembaden

Hardlopers vandaag 

  • BSI Zwembadrand Reiniger

    0 out of 5

    Reinig de directe omgeving van je zwembad met deze Zwembadrand Reiniger. Tegels, randen, putdeksels, trapjes, framebuizen, de buitenkant van je zwembad… met de Zwembadrand Reiniger maak je alles weer…

    8.95

Kassakoopjes

Zwembad kopen

Opblaasbare Zwembad is uitgegroeid tot grootste aanbieder en dealer van Intex zwembaden, wanneer je een zwembad wilt kopen ben je bij Opblaasbare Zwembad op het juiste adres! Of je nu op zoek bent naar een kinderzwembad, opblaasbare zwembad of een groot familie zwembad, Opblaasbare Zwembad heeft alle soorten en maten Intex zwembaden. 

Neem een duik in je eigen achtertuin!

Wat is nu fijner dan een duik te nemen in je eigen zwembad bij zomerse temperaturen. Blader eens door het assortiment zwembaden met de diverse formaten inbouw zwembaden en opbouw zwembaden voor volwassenen en kinderen en het ruime assortiment opblaasbaar zwembadspeelgoed is op vakantie gaan niet meer nodig, je neemt gewoon een heerlijke duik in je eigen achtertuin!